VVV Jeugd Nieuws
dinsdag 9 oktober 2018
In verband met de herfstvakantie zijn er van 20 tot en met 28 oktober geen jeugdtrainingen. Op maandag 29 oktober starten de jeugdtrainingen weer.
maandag 8 oktober 2018
In de bijlage vinden jullie de slides van de coach the coach avonden. En hier een link naar een interessant filmpje.
woensdag 12 september 2018
Bericht van het bestuur:

Er zijn in het enthousiasme en onder druk van de KNHB deadline wellicht verwachtingen gewekt met de oproep tot aanmelding voor zaalhockey.
donderdag 5 juli 2018
Belangrijke data:
20 augustus: start training 1e teams 27 augustus: start training 2e en ontwikkelingsteams 3 september: start overige trainingen 8 september: oefenwedstrijden 15 september: