VVV Jeugd Nieuws
woensdag 20 juni 2018
Op zaterdag 30 juni 2018 van 15.00 - 17.00 uur wordt in het clubhuis, Aanloop 7, 1183 SZ te Amstelveen een Algemene Vergadering gehouden.
woensdag 20 juni 2018
Goed nieuws!
Bij deze kondigt de kandidatencommissie aan dat het wedstrijdsecretariaat Jeugd en Jongste Jeugd vanaf komend seizoen wordt overgenomen door:
Katinka Schreuder & Janneke Cremers
zondag 17 juni 2018
Beste ouders,
Aangezien we Sander Tacx verliezen in de kandidatencommissie, hij is immers onze nieuwe voorzitter van de jeugdcommissie, zijn wij op zoek naar versterking van ons team! Wie o wie? Lees
zaterdag 16 juni 2018
Dat was een heel fijn toernooi vandaag. Lekker hockeyweer, spannende wedstrijden, een hele fijne West Indian BBQ (Steve & Roger bedankt!!) en twee prachtige bekers, gewonnen door:
donderdag 14 juni 2018
Wil je gelijk na de zomervakantie een passend bitje bij de eerste trainingen, gééf je dan op!

maandag 11 juni 2018
Bestuursbulletin nr. 5
Oproep ALV:
Op de ALV van 13 maart is toegezegd in juni een Ledenvergadering te houden.
donderdag 7 juni 2018
Op zaterdag 14 juli vindt de opening van het hockeyseizoen 2018 / 2019 plaats.
Hèt moment om op een gezellige manier kennis te maken met de (nieuwe) teamgenoten en de ouders. Natuurlijk gaan we er een
zondag 27 mei 2018
Beste ouders,
Onze huidige voorzitter gaat vertrekken en wij zijn dus ook op zoek naar iemand met nodige ervaring en talenten die zijn functie kan overnemen! Lees het profiel en als je degene bent die
vrijdag 15 juni 2018
Hierbij het trainingsschema voor komend seizoen. Selectieteams en ontwikkelingsteams (MD3, MC3) trainen nog twee weken, dus tot eind juni, door in de nieuwe samenstelling.
Beste ouders,
We zijn nog steeds op zoek naar mensen die ons willen helpen de club bij te staan met hun talenten en kwaliteiten! Lees de volgende profielen en meld je bij ons!